2012. május 13., vasárnap

Asagi, a japán vámpír

Torikago Goten ~L'Oiseau bleu~
Már jó ideje tervezem a kis live reportot a D bécsi koncertjéről, de valamiért mindig csak halogatom, nincs is rá időm rendesen megírni. Pedig ők már haza is mentek Japánba. T__T De majd nem sokára. (*´▽`*)ノ
Nya, de a lényeg! o(≧∇≦)o Hogy elölről kezdjem, valami úton módon Tim Burton megismerte a D-t! Tett fel nem egy olyan képet, ahol a Pv-iket nézte. *-* Persze Asagi szereti a filmjeit, nagyon örült neki, írta is, hogy meg akar tanulni rendesen angolul, hogy egyszer majd beszélhessen vele, ha találkoznak. A kis fanboy. xD És azt a pavilont, ami a Torikago Goten ~L'Oiseau bleu~ Pv-ben látható, Tim Burton megvette és most a kertjében van.

Nya, de most már tényleg a lényeg! ヽ(*≧ω≦)ノ Tim Burton írt Asaginak és meghívta az új filmjének, a Dark Shadows tegnapi bemutatójára Japánban!! Ez annyira jó! ♥♥♥ Oh, és TB a japán vámpírnak nevezte őt, örülhetett a kicsi szíve. Természetesen Asagi el is ment, sőt az after partin is részt vett, és egy csomó közös képet készítettek állítása szerint. A Der König der Dunkelheit-os kosztümben nagy meglepetésemre, teljes sminkben. Végülis eleget tett a címének és vámpírnak öltözött. xD Írta FB-n, hogy ma is el fog menni. Úgy örülök neki, de tényleg. Ráadásul Asagi egyik kedvenc színésze Johnny Depp, szóval most nagyon, nagyon boldog lehet. Kíváncsi vagyok, most milyen ruhában volt. Világszerte felbolydult az egész D-társadalom, szerintem most szinte mindenki abban reménykedik, hogy TB következő filmjében kap egy kis szerepet Asagi.

Asagi és Tim Burton


Tim Burton a Night-Ship "D" zászló tánc közben xD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése